Justk
3 Comments 136 Views

Blog en social tips om een TOPblogger te worden

Op 8 november gaf ik tijdens het bloggerevent van webwinkel Fonq.nl en designmerk Zuiver een presentatie aan interieurbloggers. Veel van de aanwezige bloggers waren pro’s, zo zaten o.a. Desiree van VosgesParis, Wendy van Beelsteil, Suzanne van &Suus in de zaal. Maar ook de stilisten/bloggers Selina Steba (at Home) en Souraya van Binti Home (Libelle en Flair) waren er.

 

Ik kreeg veel complimentjes en de vraag of ik de sides online wilde zetten.
Bij deze dus: blog en social tips om een topblogger te worden!

De laatste slide bevat de blogtrends die ik gespot heb zoals de nieuwe platformen, slimme algoritmes, nieuwe templates en tools.

About the author:
Has 142 Articles

3 COMMENTS
  1. Linda

    Even een ochtendje lezen op je blog en ik ben weer bij. Thanks!

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top