Justk

BOEK: #instaPROOF

In mei verschijnt ‘ie: het boek instaproof €16,99 van Kirsten Jassies en Joyce Nafzger.

Een picture perfect feed? Graag! Spot-on Insta-Stories? Instaproof op je verlanglijst.
Maar… waar te beginnen?! Insta-addicts- en experts Kirsten Jassies en
Joyce Nafzger kunnen zich geen wereld meer zonder Instagram voorstellen, máár ze snappen ook de Insta-struggles.
In #INSTAproof gidsen zij jou naar insta(nt) succes. In 15 easy to read hoofstukken vol Insta-insights: van praktische tips & tricks tot inspirerende verhalen van de meest succesvolle Instagrammers van dit moment. Zodat, ook jij, 100% #INSTAPROOF kan zijn!

Instaproof layout

Wil je alvast een exemplaar reserveren?
Laat hier je naam en e-mailadres achter en je ontvangt een mailtje als het zover is!

 

 

Ontdek alle ins & outs achter ’s werelds populairste visuele social media platform in een inspirerend handboek. #INSTAPROOF vat de wondere wereld van Instagram samen in 15 easy to read hoofdstukken. Voor je bedrijf of voor jezelf. Dit boekje heeft één duidelijk doel: jou, hoofdstuk voor hoofdstuk, helpen aan JOUW ideale Instagramaccount.
Want… waar tover je die (tien)duizenden volgers en likes vandaan? En hoe creëer je in vredesnaam die picture perfect feed? In #INSTAPROOF vatten zij alle Insta-insights samen, afgewisseld met inspirerende verhalen van de meest succesvolle Instagrammers van dit moment.

Kirsten Jassies: “Instaproof zijn betekent klaar zijn voor de visuele social toekomst. Korte visuele content, het liefst door Stories en video te maken, zijn nodig om je doelgroep te bereiken en beraken. Dat kan op Instagram, maar ook op Facebook, Youtube of Snapchat, kies het lievelingskanaal van je doelgroep en de beste voor jouw content.”

Joyce Nafzger:”Zelf een succesvolle Instagramstrategie formuleren? Doe jij gewoon! Met een beetje hulp van twee enthousiaste Insta-experts;-)”

De Hoofdstukken in Instaproof:

1. Insta-Insights
2. Doel en doelgroep
3. Jouw profiel: focus
4. Foto’s
5. Video’s
6. Inplannen en publiceren
7. Interactie: likes, reacties, mentions
8. Hashtags
9. Locatietags
10. Stories
11. Bedrijfsprofiel en stats
12. Influencers
13. Hoe fake is Instagram?
14. Adverteren
15. extra features

Back to Top