Justk
No Comments 3188 Views

Instagram training in Utrecht

Voor starters en professionals: Instagram training!

(Tien)duizenden Instagramvolgers, een storm aan comments en nóg meer likes. We willen ze al-le-maal! Maar uhm… waar begin je? Hoe creëer je die picture perfect feed? Welke hashtags werken? En: wat is dé truc om je volgersaantal te ver(drie)dubbelen? Ik onthul alle geheimen… in mijn Instagram training in Utrecht.

Herkenbare vragen? Vast wel! Hoogste tijd om dit alles te ontdekken in een inspirerende, creatieve en hands-on Instagram training! Instagram specialisten Kirsten Jassies & Joyce Nafzger heten je van harte welkom en nemen je graag mee in de wereld van dit #1 visuele social medium.

Instagram training Utrecht

Het geven van Instagram trainingen voor iedereen en elk niveau. Op een creatieve plekken in Utrecht en omstreken, in kleinschalige groepen, voor een redelijke prijs. Ik droomde er al maanden van en vanaf 2017 is het zover.

De justK Instagramtraining ontwikkelde ik voor mensen die al met Instagram aan de slag zijn, maar het naar een (nóg) hoger niveau willen tillen. Ik geef de training samen met content creator/journalist Joyce Nafzger, een Instagram native: zij is er zo’n beetje mee opgegroeid. Zij is ook het aanspreekpunt voor vragen rondom de training.

Wat leer je – onder andere?

 • Waarom focus op een onderwerp en een doelgroep zo belangrijk is
 • Hoe je die focus bepaalt
 • Hoe je een mooie fotofeed creëert
 • Werken met een bedrijfsprofiel
 • Welke hashtags voor jou werken
 • Analyseren van zowel je eigen als je volgers gedrag
 • Inplannen van content
 • Adverteren op Instagram
 • Opbouwen van een community

Voor wie?

De JustK Instagram trainingen zijn geschikt voor iedereen die (nog) meer wil weten van Instagram; van newbies met enige basiskennis tot Insta-addict’s. Denk aan zelfstandig ondernemers, creatieven, communicatie- en marketingmedewerkers of managers. In de training gaan we uit enige basiskennis (denk aan: foto posten, wat is een ‘hashtag’ en wat is een ‘feed’). Het hebben van een bedrijfsprofiel is pré, maar geen must.

Let op: wil jij met 2+ mensen van eenzelfde bedrijf aanschuiven? Neem dan contact op met Kirsten (kirstenjassies@gmail.com) voor de incompany trainingsmogelijkheden.

Wanneer?

Inschrijven kan via justk.cursusdata.nl

Alle trainingen vinden plaats op een nieuwe creatieve werkplaats: Kanaal30 in Utrecht.
Goed bereikbaar met de auto en genoeg (gratis) parkeerplaatsen.
Met OV kun je vanaf Utrecht cs met de bus od OV fiets komen.

 • Donderdag 29 maart
 • Dinsdag 29 mei
 • Woensdag 27 juni

De Instagram training wordt gegeven vanaf 7 aanmeldingen. Met een maximum van 15 personen. Vervalt een training onverhoopt? Dan wordt er vanzelfsprekend een alternatief trainingsmoment aangeboden.

Kosten

De kosten voor de Instagram dagtraining bedragen €249 inclusief lunch, je rekent meteen af bij boeking. Koffie, thee, frisdrank en tussendoortjes zijn inbegrepen. Let op: prijs is exclusief BTW. Afmelden kan tot 48 uur voor de training via Joyce.

Inschrijven Instagram training

Wil jij graag deelnemen aan een justK Instagram training? Be our guest! Inschrijven kan hier.

Meenemen

Alles wat je nodig hebt voor deze Instagram training is je smartphone. Met daarop – hoe raad je het? – Instagram! En die heb je vast standaard op zak, toch? Ideaal! Een notitieblok en een pen kunnen ook handig zijn. De rest regelen wij. 😉 Tot dan & daar!

About the author:
Has 1 Article

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top